Skip to main content

E-learning

Werk je in een winkel, bioscoop, bibliotheek of in een entertainment center? Dan is de kans groot dat je op de werkvloer te maken krijgt met Wetsartikel 240a, Kijkwijzer en PEGI.

Via de e-learning van Buro240a leer je welke regels er zijn en hoe je daar op de werkvloer mee omgaat. Er is een training voor bioscoopmedewerkers, winkel- en bibliotheekmedewerkers en voor medewerkers van entertainment centers. Om te starten met de e-learning heb je een vouchercode nodig. Deze kan je hieronder aanvragen. Geef hierbij aan waar je werkzaam bent. Op basis daarvan krijg je van ons een code toegestuurd waarmee je de training kan starten. Na het volgen van de training kan je examen doen en een certificaat behalen. Wij wensen je veel succes!

Overige opmerkingen voor het volgen van de e-learning:

  • Per maand zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zijn de vouchercodes op? Niet getreurd, in de nieuwe maand kan je het opnieuw proberen!
  • De training dient afgerond te worden in de maand waarin je start. Je account wordt aan het eind van de maand automatisch gedeactiveerd. 
  • Drie dagen voor het einde van de maand kunnen er geen nieuwe accounts aangemaakt worden. Dit zorgt ervoor dat je nog genoeg tijd hebt om voor het einde van je maand de e-learning te doorlopen.